Giovanni Zarrella: Hans show er usikkert!

Foto: ZDF/Tim Knop

Den 11. september vil være tiden der kom: Giovanni Zarrella skulle have præsenteret sin allerførste udgave af sit nye schlager-show. Denne dato skal dog nu være på usikker. Den eksklusive information hos os via Schlager.de.

Som Schlager.de erfarer af produktionsmiljøet, skulle der i øjeblikket være problemer med rollebesætningen. Den tilsyneladende grund til dette er bestemt svært at forstå for de fleste Schlager-fans: Ifølge “Schlagerbooom”, som skal finde sted i oktober (i hvilken som helst form), er nogle kunstnere allerede blokeret. Desværre ser det ud til, at der kun er en enten – eller beslutning for kunstneren.

Ifølge oplysninger fra produktionsmiljøet er dette hovedårsagen til, at den forventede startdato allerede skulle have været udsat. ”Showet starter i september,” lover ZDF-pressechef Stefan Unglaube, når han bliver spurgt af Schlager.de. Man vil derefter kommunikere mere på det “givne tidspunkt”.

Mens anskaffelse af kunstnere til det nye show stadig synes at være et stort problem, er alt allerede besluttet, når det kommer til navngivning. Som Schlager.de fandt ud af, skulle showet simpelthen kaldes “Giovanni Zarrella Show”  – titlen er lidt baseret på showet af Helene Fischer. De ønskede imidlertid ikke at bekræfte dette, når de blev spurgt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse