Giovanni Zarrella: Glædelig babynyhed

Foto: Telamo.de

Hvis man ser på Giovanni Zarrellas liv, får man indtryk af, at det næppe kunne være bedre for ham. Han har ikke kun et vidunderligt ægteskab med sin kone Jana Ina, som han for nylig har optrådt sammen med i Florian Silbereisens show “Schlagerlovestory.2020”, men har også succes som sanger og programleder.

Han blev også tildelt guld og platin for sin musik i det samme show og rost for sin succesrige moderation i ”ZDF-Fernsehgarten” af ZDF-showdirektør Oliver Heidemann. Giovanni Zarrella har også en heldig stribe derhjemme! Han har ikke kun en ny hunhund, men bliver også snart en onkel!

Giovanni Zarrellas søster Maria føder endelig. Hvilke gode nyheder!

I RTL-dokumentaren “Hebammen im Einsatz (Jordemødre i aktion)” blev parret ledsaget på vej fra ønsket om at få børn til graviditet. En tv-dokumentar om, at Maria led af en maveforstyrrelse kaldet endometriose, hvilket kan gøre det vanskeligt for kvinder at blive gravid.

Hun gennemgik en operation og prøvede derefter kunstig befrugtning. Men dette forsøg mislykkedes. Men nu fungerede det endelig naturligt! Hvor fint!

Giovanni Zarrella kan næppe tro på hans held

Den fremtidige onkel Giovanni annoncerede den smukke besked under en optræden på ARD-programmet “Immer wieder sonntags”. Det var hans største lykke, at hans søster endelig skulle blive mor, begejstrede han.

Nu, udover sin lille hunhund Cipoletta (Cici), vil han snart være i stand til at tage sig af en lille baby lejlighedsvis. Det vil være temmelig turbulent! Giovanni burde være vant til det. Når alt kommer til alt er han far til to vidunderlige børn.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse