Giovanni Zarrella: Første popschlager-album „La vita è bella“ opnåede guld i Tyskland

Stor overraskelse for Giovanni Zarrella i lørdags i ARD Eurovision-showet “SCHLAGERBOOOM 2019 – ALLES FUNKELT! ALT GLITTERED! “: For næsten 6 millioner tv-seere overrasker Florian Silbereisen den italienske sanger med en gylden plade til sit album “La vita è bella”.

Giovanni Zarrella fejrede med sin første Popschlager-album “La vita è bella” en sensationel succes som soloartist, næsten 15 år efter Bro’Sis. Produceret med hitproducent Christian Geller (Eloy de Jong, Thomas Anders) i et label-partnerskab mellem Starwatch og 221 Music, når albummet en andenplads på de officielle tyske albumhitlister i juli og top 10 i Østrig og Schweiz. Longplayeren er siden kontinuerligt repræsenteret i top 100 af de tyske albumhitlister.

Giovanni Zarrella: “Jeg kan næppe tro det: mit første guld som soloartist! Tak til alle, der støttede mig på denne vej! I 14 år kæmpede jeg for min musik. Den største tak til min familie og især min kone Jana Ina. Den vidunderlige person, der troede på mig uden pause og tvivl, altid og altid! “

Ken Otremba, “Telamo – administrerende direktør: “Guld til Giovanni’s debutalbum i Schlager – det er næsten for godt til at være sandt. Dette album var og er meget specielt – at det bliver så godt modtaget gør os målløse og utroligt glade – Livet er smukt – og i alle dets farverige, mange facetter – Musik kan overvinde grænser og bringe kulturer sammen – det er det store budskab om denne succes! ”

Christian Geller, 221 Musik Kreativt hoved: ”Giovanni er en enestående kunstner for mig. På grund af hans utroligt sympatiske natur og den italienske livsstil havde jeg straks visionen om at arbejde sammen med ham for en eksponeret position på markedet. Vi har gjort det på rekordtid – jeg er meget stolt! ”

“Vi lykønsker Giovanni Zarrella og Telamo med denne store succes,” tilføjer Marcus Friedheim, administrerende direktør Consumer & Commercial, Warner Music Central Europe. “Vi er stolte over at være en del af denne spændende rejse med kunstneren og Telamo og ser frem til alt, hvad der kommer.”

Sam Bittner, Director Music & Live Entertainment, Starwatch: Starwatch er tilfreds med Giovanni Zarrella og alle de involverede i denne ekstraordinære succes! Guldstatus inden for 5 måneder – en konsekvent succes – vi er meget overbeviste om at kunne inspirere mange flere mennesker med Giovanni’s italienske sange. “

På hans album skaber den karismatiske sanger en vidunderlig bro mellem de største hits fra den nylige tyske musikhistorie og sproget i hans forældres hjem, når han fortolker mere end et dusin klassikere og oversætter dem til italiensk med stor følsomhed

Med sange fra hans hit-album turnerer Giovanni Zarrella det følgende år “Florian Silbereisen præsenterer: DAS GROSSE SCHLAGERFEST.XXL – Die Party des Jahres 2020” såvel som den største Schlager-arrangementsserie i Tyskland “Die große Schlagernacht 2020” og Open-Air-Parties „Olé“ foran tusinder af musikfans.

Køb det her: Giovanni Zarrella

Det skal du læse