Giovanni Zarrella: Får sit eget musikshow hos ZDF

Foto: ZDF/Tim Knop

Med Giovanni Zarrella kan ZDF annoncere en fremtrædende post. Fra 2021 vil præsentanten og sangeren intensivere ZDF-underholdning i bedste sendetid og præsentere et nyt musikprogram på ZDF.

“Giovanni Zarrella er et kæmpe talent, han kombinerer scenetilstedeværelse, musikalitet og stor glæde ved at spille. Sammen med ham udvikler vi et schlager-show, som alle fans kan se frem til” siger ZDF underholdningsdirektør Dr. Oliver Heidemann.

”Hvilken ære at kunne hilse publikum på denne kanal lørdag aften kl. 20.15. For mig er dette en drøm, der er gået i opfyldelse. Sammen med ZDF ønsker vi at tilbyde kunstnerne endnu en stor scene og give hjemmet varme og god underholdning. Jeg ser virkelig frem til alt, hvad der kommer, og kan næppe vente på, at det starter” sagde Giovanni Zarrella.

Zarrella, der blev kendt som sanger for bandet Bro’Sis, kan allerede se tilbage på en lang musik- og tv-karriere. Ud over at moderere musikformater har han i de senere år gjort opmærksom på sig selv som en succesrig schlagerfortolkning. Hans nuværende album “La vita è bella” er en stor succes.

Det nye musikshow vil blive sendt på lørdage kl. 20.15 og starter i efteråret 2021 på ZDF. Ud over musikprogrammet filmer Giovanni Zarrella også et flerdelt format til dagtimerne til ZDF, som vises næste sommer. Titlen og udsendelsesdatoer for de planlagte formater vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Det skal du læse