Giovanni & Jana Ina Zarrella: Ståhej om deres ægteskab

For evigt og altid – Jana Ina (44) og Giovanni Zarrella (43) svor dette for mere end 15 år siden. Men skal de snart bryde dette hellige løfte? Fordi der er meget ballade om deres ægteskab. Drømmeparret går hver for sig!

Fakta er: Succes kræver meget af denne kærlighed. Jana Ina var for nylig foran kameraet i en måned (!) Til dating-showet Love Island på Tenerife. Og Giovanni? Han udgiver et nyt album den 9. april. Derudover præsenterer han et nyt musikprogram som efterfølger til Carmen Nebel til efteråret. Deres terminkalender er derfor på bristepunktet! Og alt dette, selvom de to, som også er forældre til to, gerne vil understrege: ”Mange glemmer at opfatte hinanden som et par og nogle gange at gøre noget sammen. Men det er vigtigt.”

Og så er der den rasende jalousi! ”Først var jeg en katastrofe. Jeg var meget jaloux, virkelig overdrevet! ”Afslørede Giovanni først i 2020. Bare lige for at nævne det: “Jana Ina er nu mere jaloux end mig!” Fordi fristelser lurer rundt om hvert hjørne i showbranchen! Ja, berømmelse har sine ulemper.

Trist ironi: Ægteskabet mislykkedes næsten på grund af det modsatte. Giovanni landede dengang det ene flop efter det andet rent professionelt, hvilket også tærede på kærligheden. På det tidspunkt kæmpede Jana Ina som en løvinde for sin mand og besluttede: ”Vi kan gøre det!” Forhåbentlig kan hun nu samle styrken igen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse