Giovanni & Jana Ina Zarrella i babylykke!

Foto: Telamo.de

De sidste par uger har været mere end hårde for Giovanni & Jana Ina Zarrella: På grund af hendes forræderiske corona-sygdom måtte den smukke brasilianer være i karantæne i flere dage – adskilt fra hendes Giovanni og hendes børn! Men nu er familien genforenet og kan nu se frem til særlige baby nyheder!

Hvad hvis DET ikke er gode nyheder?! Babyskrig vil blive hørt i Zarrella-huset i fremtiden. Vil Giovanni og Jana Ina Zarrella have søvnløse nætter? Svaret på forhånd: Nej! Fra nu af kan Giovannis søster, Maria Zarrella, se frem til baby. Den 39-årige fødte en sukkersød datter.

Og selvfølgelig fejrer Zarrella fødslen af ​​de små på Instagram: “Stolt onkel,” skriver Giovanni. Jana Ina er heller ikke bange for at meddele den gode nyhed med verden:” Tante Jana Ina forelsket, ”kommenterer hun på Instagram.

Giovanni & Jana Ina Zarrella: Alvorlig sygdom

Fødslen kan beskrives som et lille mirakel. Fordi ifølge RTL lider sangerens søster af en mavesygdom, der gør ønsket om at få børn meget usandsynligt.

Det siges, at mere end halvdelen af ​​dem med endometriose ikke kan få deres egne børn. Glæden i Zarrella-huset skal være så meget større. Vi lykønsker!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse