Francine Jordi lider af brystkræft

Kilde: Francine Jordi Facebook

Den schweiziske schlager sangerinde Francine Jordi lider af brystkræft. Den 40-årige måtte gennemgå operation og modtage strålings behandlinger.

I maj 2017 blev jeg diagnosticeret med brystkræft på et meget tidligt stadium,” siger schlagerstjernen overfor den schweiziske tabloidavis “Blick”. Under operationen blev en tumor fjernet helt, og for at fuldstændigt udelukke en risiko for tilbagefald, gennemgik Francine Jordi flere måneder med kemoterapi, efterfulgt af strålebehandling i sensommeren. I mellemtiden var hun ikke længere afhængig af stærk medicin.

Sangeren optrådte efter kemo, med paryk på

Det var kun Jordis familie og hendes nærmeste som vidste noget om sygdommen. Hun viste ikke nogen tegn under hele perioden og fortsatte med at lave aftaler. Blandt andet havde den 40-årige, optræden ved tv-showene “Willkommen bei Carmen Nebel” og“Immer wieder sonntags” og var også vært ved “Silvestershow” sammen med Jörg Pilawa.

Også i slutningen af ​​september hvor en fan af “Verstehen Sie Spass?” lavede et ægteskab forslag, gav hun ingen kommentarer men smilede modigt. Som det nu er blevet kendt, blev en blond paryk brugt i alle hendes forestillinger.

Det var en meget vanskelig tid for Francine” sagde hendes manager Wolfgang Max Kaminski til “Blick”. “Jeg er meget taknemmelig og glad for, hvor godt min krop har modtaget terapien,” siger Jordi. Så hun kunne udføre alle allerede aftalte koncerter. Hver koncert, tv-show og hvert møde med fansene ville have givet hende en utrolig mængde energi til at bære hende gennem denne omgang.

I mellemtiden er hendes krop blevet helt symptomfri. Derfor besluttede hun at offentliggøre gøre hendes sygdom.

Hun ville være i stand til at bevæge sig frit igen, uden en tanke og uden grund til spekulation.

Jeg er meget glad for det positive udfald, af denne vanskelige tid,” tilføjer Berner.

Kilde: Schlager.de

Vi ønske Francine tillykke med de gode nyheder.

Det skal du læse