Forsegler det hans skæbne?

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Nino de Angelo chokerede sine fans mandag eftermiddag (4. januar) med en skrækbesked: Han er blevet smittet med Corona! Det værste ved det er dog ikke symptomerne, men at han med sin KOL-sygdom tilhører den mest udsatte gruppe af patienter! Betyder det så, at hans skæbne er forseglet?

Nino de Angelo har i fem år nu lidt af den uhelbredelige lungesygdom KOL hvor luftvejene støt indsnævrer sig. Nino har indtil videre afvist en livreddende lungetransplantation. “Jeg har tænkt over det, og jeg har ikke den mulighed,” forklarede han i et interview med Meine Schlagerwelt i marts 2021. Om det var så klog en beslutning er tvivlsomt! Især nu hvor han lider af Corona.

Han annoncerede de dårlige nyheder på sin Instagram-konto: “Det fik mig også. Jeg ville virkelig undgå det så meget som muligt, men denne omicron glider bare igennem overalt,” fortæller han.

Og symptomerne var hårde! “Jeg havde feber, slem hovedpine, diarré, alt muligt. Men jeg håber ikke, der kommer nogen langvarig Covid-skade,« siger han og beskriver sit sygdomsforløb.

Han er en risikopatient!

Et ønske, der forhåbentlig går i opfyldelse, for hans KOL-sygdom betyder, at han ikke kun er og bliver en risikopatient, men også meget mere modtagelig for langvarige følgeskader! Inden da tog han dog lykken i egen hånd: “Jeg er glad for, at jeg er vaccineret!” Men er det alene nok til at vinde kampen mod virussen?

For Nino de Angelo er denne rædselsoplevelse endnu en grund til at udsende en specifik advarsel til alle hans 26.000 følgere: “Pas på, det er ikke bare en forkølelse.” Han afslørede ikke, hvor og hvornår han blev smittet. Lad os håbe, at hans lunger vil tilgive ham denne infektion…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse