Forbi! Dieter Bohlen trækker sig fra Anna-Maria Zimmermann

Kilde: Anna-Maria Zimmermann Facebook

I de senere år har Dieter Bohlen vendt schlagerverdenen på hovedet. Han fejrede sin første store succes indenfor “Schlager” med Andrea Berg. Det fortsatte med Fantasy og Vanessa Mai. I sidste uge præsenterede Anna-Maria Zimmermann sit album “Sorgenfrei”, som også er lavet i samarbejde med Dieter Bohlen.

Men nu, knapt fire dage senere, og ifølge “BILD”, beskyldte Anna-Maria Zimmermann Dieter Bohlen for, at han ikke komponerede to sange, men de kom fra “Restermappen”.

Beskyldning 1: Sang af Vanessa Mai?

Sangen “Mit dem Herz durch die Wand” var ikke en debut på Zimmermanns Bohlen-album, men blev allerede udgivet af Vanessa Mai året før.

“Jeg er sur på Dieter og meget skuffet. Han sagde i studiet til mig, at Mai havde afvist sangen.” Hun havde fået en demo, der aldrig blev offentliggjort, “sagde Zimmermann til” BILD “.

Men i artiklen benægter Dieter tilsyneladende dette. Diter: “Titlen er ikke på Vanessa Mais normale album, som først og fremmest blev solgt, men kun på en speciel premium version, der næsten ikke er solgt. Det er lige det, jeg sagde til Anna-Maria. “

Beskyldning 2: Oldie cover i stedet for ny sang

Også titlen “Heute Nacht da feiern wir” er ikke et nyt hit. For flere år siden sang Dieter Bohlens boy band “Touché” sangen. Zimmermann: “Jeg er endog blevet fornærmet af nogle fans. “Jeg troede sangen var ny.”

Bohlen modsatte sig i “BILD” artiklen: “Touché sang dette nummer på engelsk for 20 år siden. Jeg troede, det ville være en god ide at lave denne sang på tysk.

Jeg gav også en Touché sang fra for 20 år siden til Vanessa Mai, og det blev hendes største hit: ‘Ich sterb für dich‘. Det er den samme melodi, men en helt ny tekst og et nyt arrangement. ”

Hvad er det næste?

Uden yderligere varsel erklærede Dieter Bohlen overfor “BILD” at samarbejdet er ovre. “Hvis der er så lidt tillid mellem kunstneren og producenten, er det bedre, at begge går hver sin vej.” Anna-Maria modsatte sig: “Ligesom mange andre kolleger, havde jeg ikke til hensigt at fortsætte med at arbejde med Dieter.”

Slutningen er tilsyneladende dette for DSDS drømmepar – og efter kun fire (!) dage efter albumets udgivelse.

Men for Bohlen går det alligevel: Han arbejder i øjeblikket med sin røde diamant, Marie Wegener, som vandt det nuværende DSDS-show.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse