Florian Silbereisen: Nye tv-shows annonceret!

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Fans af Florian Silbereisen bliver meget glade for denne nyhed: I år vil der være mindst fire shows til med tv-favoritten. Dette fremgår af programvisningen af ​​MDR og ARD.

Det starter denne lørdag den 24. oktober med “Silbereisen gratuliert: Das große Schlagerjubiläum” på ARD. De første gæster til showet er allerede blevet annonceret.

Kort efter fortsætter Silbereisen-festivalen – nemlig med programmet “Silbereisen gratuliert: Happy Birthday”. Showet udsendes den 13. november på MDR.

Blot en uge senere, den 20. november, viser MDR traditionelt “Schlager des Jahres” med Florian Silbereisen.

En god uge senere igen, den 28. november, vil der være endnu et stort Eurovision-show. “Adventsfest der 100.000 Lichter” finder sted punktligt før første advent.

Florian Silbereisen: Shows sandsynligvis uden (billet) publikum

På grund af den aktuelle pandemi antager vi, at intet show med et betalende publikum vil finde sted. Vi ser heller ikke i øjeblikket forhåndssalg af billetter til udsendelser eller optagelsessteder.

Om det for eksempel er fornuftigt at være vært for “Schlager des Jahres” og “Advent Festival of 100,000 Lights” som sædvanlig i Suhl, er stadig tvivlsomt.

En ting er sikkert: Vi kan se frem til Florian Silbereisen og hans fantastiske shows. Og det er en reel grund til at fejre!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER