Feuerherz: Sådan sagde de farvel til deres fans

Foto: Feuerherz Pressefotos

Alt skulle bare være i orden i lørdags på øen Rügen. Regnen gav op, solen skinnede. Og mens en schlagerstjerne steg med Marie Reim, sagde bandet Feuerherz farvel til deres fans.

Men før det, optrådte den munter sangerinde Vanessa Marx, der lavede musik i et coverband i mange år. Hun er for nylig begyndt at arbejde som soloartist med sin første single “Wunder”. Titlen blev meget godt modtaget på Rügen.

Hun sang også “Regenbogenfarben” af Kerstin Ott og “Atemlos durch die Nacht” af Helene Fischer – det ideelle motto for aftenen. De første tilskuere synger allerede med. En god start!

Og så kom Marie Reims fineste time. Hun var synligt begejstret for sit allerførste optræden foran et live publikum. Men inden for få øjeblikke, båret af det store publikum, var hun fuldt ud i sit element og lavede et fantastisk show.

Hun foretog et stort udvalg fra sit debutalbum “14 Phases”. Ud over hurtige titler, herunder “Wie ein Pfeil” og “Ich bin satt”, skabte hun en absolut gåsehudstemning med de stærke ballader “Eine Grund” og “Medizin”.

Her dannedes et smukt hav af lys fra publikum. Marie havde ikke forventet et sådant svar! Marie begyndte at annoncere sin sidste sang, så begyndte fans allerede at synge titlen ”Weil das Mädels so machen”. Høj sang og “en gang til” sang de igen fra die Waldbühne. Sikke en koncert!

Feuerherz: Indtil videre sidste live forestilling

Og så kom det til finalen med en rutsjebane af følelser: Feuerherz trådte op på scenen, for sidste gang live foran et publikum! Fra total jubel til tårestrømme. Mange af deres loyale fans, der var der fra starten, havde rejst til Rügen. Og de gav alt. De fire fyre viste sig også at være i topform og fortsatte med at gå til området foran scenen for at være så tæt som muligt på deres fans (under de nuværende forhold)!

De fik endelig tid til at tale til deres tilhængere i detaljer. Sebastian overtog først, for hvilket der var stort bifald. I det mindste nu brød de første fans i gråd, og Dominique kunne ikke længere stoppe følelserne under hans tale. Øjeblikke som ingen af ​​de involverede nogensinde vil glemme.

De havde alle deres kampe i deres bagage, fra “In meinen Träumen ist die Hölle los” til “Wer kann da denn schon Nein sagen”.

Fans sang en sang, der var lavet for deres drenge, før en fan holdt en yderst følelsesladet acceptstale til den ”forbandede gode tid”.

Hvilke øjeblikke! Farvel kunne næppe have været mere vellykket på dette tidspunkt. Efter et par numre blev der sagt ‘Når det er bedst, stop’.

Vi ønsker alle fyrene fra Feuerherz alt det bedste for fremtiden!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse