Feuerherz: Det er svært at sige farvel!

Det var kun for et par uger siden, at alle Feuerherz-fans måtte klare bittere nyheder. I juni blev det officielt annonceret, at schlager boy-gruppen “Feuerherz” vil opløses ved udgangen af ​​året.

Florian Silbereisen har bekræftet dette i sit show “Schlagerlovestory”. Siden da er det blevet lidt mere støjsvagt omkring drengene. Men nu henvender de sig til deresbfans i en følelsesladet besked.

Feuerherz giver regelmæssigt deres fans indsigt på Facebook og holder dem ajour med de seneste nyheder. For nylig offentliggjorde de flere øjebliksbilleder, som viser dem i studie og i en smuk have, og som de skrev nogle temmelig rørende ord på:

”I går var vores sidste studio-session for fjerde gang i München. Vi havde en meget følelsesladet dag og gav alt til jer igen! Vi er spændte for at se, hvordan I finder slutresultatet på vores BEST OF album … Tak også til vores gutter fra @syndicatemusicproduction for de 6 meget gode år sammen. “

Wow, dette er sikker på at bringe tårer til ild hjerte fans!

Feuerherz fans er temmelig triste

De var meget bekymrede og triste og kommenterede: ”Det er en skam, at i deles op. Jeg var jeres største fan, “– Feuerherz for evigt.

I er det bedste band – Jeg ønsker hver eneste af ​​jer det bedste.

Men Feuerherz ville ikke være Feuerherz, hvis de hænger med deres hoveder. Hver af drengene viste et stort smil på billederne.

Når alt kommer til alt betyder bandets opdeling ikke, at drengene ikke laver musik mere.

Nogle bandmedlemmer har opbygget en anden karriere parallelt. Derudover er der stadig nogen tid, indtil det store og sidste farvel.

Bandet vil have deres sidste optræden på “Adventsfest der 100.000 Lichter”. Vi ser allerede frem til drengenes præstation!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse