Feuerherz: Matt viser, hvor smuk kærlighed er!

Matt Stoffers nr 2 fra venstre – Foto: Feuerherz Pressefotos

Feuerherz-medlem Matt Stoffers sendte en uventet overraskelse af sit kærlighedsliv på Instagram i går aftes. Matt anerkendte offentligt sin homoseksualitet for første gang, og med over 530 kommentarer flippede fansen helt ud …

I går var det “Coming Out Day 2020” og blev fejret over hele verden. På denne dag opfordres mennesker over hele verden til at komme ud som f.eks. En homoseksuel mand eller lesbisk kvinde og dermed officielt stå ved deres seksualitet.

Marteijn Stoffers, eller kort sagt Matt, brugte dagen til at “komme ud” og gjorde det med et Instagram-indlæg.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Martijn Stoffers (@mattstoffers) den

Han skriver: ”Det liv, som jeg ikke kunne dele – mange af jer har fulgt mit eventyr gennem livet i flere år. Og jeg har vist dig meget, bortset fra en ting fra mit privatliv! I dag følte jeg, at det var tid til at gøre det! Det er ‘National Coming Out Day’, og jeg vil dele det med dig. Fra nu af kan jeg være den, jeg virkelig er på sociale medier. Jeg håber, at dette kan hjælpe drenge og piger, der kæmper med deres egne følelser. Jeg ville dele min lykke med alle for et par år siden, da jeg blev forelsket for første gang. Men af ​​forskellige grunde kunne jeg ikke. Så her er det: den video, jeg har ønsket at dele i lang tid, en tilfældig parvideo (med min ekskæreste), der viser kærligheden mellem to mennesker og hvor smuk og normal den er. Vær ikke bange for at blive forelsket, kærlighed er kærlighed! “

Ordene er meget rørende og følelsesladede, men bestemt en stor lettelse for Matt.

Eloy de Jong lykønsker Matt for modet!

Naturligvis insisterede hans medmusikere på at lykønske Matt med dette modige skridt offentligt.

Eloy de Jong kommenterede videoen med ordene “Nyd din frihed, min kære”, mens DJ Herzbeat kun svarede med en lille hjertesmiley.

Hans fanklub havde også placeret en erklæring direkte under sangerens billede: ”Skat, vi er bare forbandet stolt af dig!” Der står der.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse