„ZDF Fernsehgarten“: Feuerherz oplever Mockridge Backstage: De har en mistanke

Foto: Feuerherz Pressefotos

TV-Skandale – Luke Mockridge’s optræden i “ZDF Fernsehgarten” førte til voldelige reaktioner fra tv-kanalen, programleder Andrea Kiewel og adskillige tilskuere. Til stede var også Feuerherz: De oplevede komikeren bag scenen. Der kan kun spekuleres i, hvorfor komikeren fuldstændigt havde tilsidesat sin sædvanlige vittighed til tv-showet.

Feuerherz var i modsætning til Mockridge (efter Andrea Kiewels mening) bestemt meget professionel i sit optræden ved ZDF Fernsehgarten. Schlager-gruppen sang deres nuværende single “Wer kann da denn schon nein sagen?” Fra det nye album “Vier” og skabte den bedste underholdning.

Feuerherz-sanger Karsten Walter fortalte “Bild” om Mockridge-optræden: “Vi mener, at der er en tabt indsats bag det.” I backstage-området havde Luke Mockridge været “helt normal og venlig”. Derudover rapporterer Karsten, at Mockridge havde sit eget kamerateam i “Fernsehgarten” og også afholdt interviews med ansatte i ZDF-showet bag kulisserne.” Sandsynligvis til sit eget show. Vi tror ikke, han mente det” fortsætter Karsten og kommenterer komikerens præstation.

Feuerherz om Mockridge: “Han var pludselig væk” – Schlager-sangerne er mere afslappede over skandalen. Via Facebook sendte de et foto af sig selv i “Fernsehgarten” på nettet og skrev med et blink: “Hvilken spændende morgen i Fernsehgarten. Faktisk ville Luke Mockridge stadig gå på scenen med os, men han var pludselig væk meget hurtigt.

I øvrigt er Feuerherz ikke de eneste, der har mistanke om at det var en planlagt handling bag Mockridge-optræden på “Fernsehgarten”. En kunstner-manager fortalte også ved Lukes ‘billede’ om den usædvanlige opførsel bag scenen og sagde: ”Det var tydeligt, at der var noget i busken”.

Optræden af det hele kunne derefter ske i Lukas eget program. I sidste ende, en reklameaktion på bekostning af Andrea Kiewel?

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse