Feuerherz-Dominique: Han så morderen direkte i øjnene!

Foto: Feuerherz Pressefotos

19. februar 2020 skulle være en normal onsdag aften i Hanau. Men så blev der afgivet flere skud omkring kl. 22.00. Det første var i en shisha-bar i centrum. Derefter skød gerningsmanden ind i en anden bar og en kiosk. I alt blev ni dræbt. I midten stod Feuerherz stjernen Dominique Baltas.

Dominique var først i stand til at tale om det på sociale medier få dage efter forbrydelsen; begivenhederne, som han oplevede på nært hold, var for uforståelige og forfærdelige. I et interview med BILD beskriver han nu, hvad der nøjagtigt skete den aften, som han næppe troede han skulle overlevede.

Han havde en aftale med tre venner i baren “Midnight” i Hanau. Han hilste glad på Sedat. Fem minutter senere lød skuddene pludselig! ”Vi hørte skud udenfor, troede, det var nytårsaften,” sagde Dominique til BILD. Men pludselig var terroristen inde i baren!

Jeg så ham i øjnene og så hans grin

Dominique og hans venner kastede sig straks beskyttende på gulvet for at være halvvejs i sikkerhed. De forsøgte at kontakte politiet forgæves, netværket var allerede fuldstændigt overbelastet. Derefter fik Dominique øje på barens vært, Sedat, som han med glæde hilste på for kun få minutter siden.

”Han lå på sofaen. Jeg følte efter hans puls, men der var ingen. Sedat lå i en blodpøl. Det var da jeg indså, hvor alvorlig situationen var. “Han og hans venner kunne gemme sig i barens køkken. Dette er en situation, som næppe nogen kan forestille sig – frygt for døden!

Med held overlevede han og hans venner. Men en ting er klar: D. 19. februar 2020 vil nu hjemsøge ham resten af sit liv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse