Er blevet udskrevet fra hospitalet

Foto: SWR/mediensegel.de

Det blev annonceret i sidste uge, at Ireen Sheer var blevet indlagt med mistanke om slagtilfælde. Nu er der endelig nyt: Ireen kan endelig forlade hospitalet.

Ireen delte denne vidunderlige nyhed med sine fans på Facebook. “Jeg kan forlade hospitalet i dag. Hvor er det vidunderligt,” skriver hun, som for nylig voldte sine følgere en masse bekymring. Den 72-årige måtte indlægges på grund af en trombose bag sit højre øje.

Ireen Sheers mand var meget bekymret

Hendes mand, Klaus-Jürgen Kahl, kommenterede for et par dage siden til “BILD” om Ireen Sheers helbredstilstand: “Hun så alting dobbelt, fik slem hovedpine, så jeg kørte hende til klinikken.” Foreløbig frygtede man, at hun havde fået et slagtilfælde. Men yderligere undersøgelser viste, at der var tale om en trombose: “Vi forsøger nu at opløse blodproppen med blodfortyndende medicin. Hvis det ikke virker, skal Ireen opereres.”

Ireen Sheer annoncerer karriereslut

Ireen Sheer ønskede faktisk at nyde sin pension nu. Men det må vente indtil videre. Ved Florian Silbereisens „Adventsfest der 100.000 Lichter“ annoncerede hun afslutningen på sin karriere. Dengang sagde hun: “Hvis det er det smukkeste, så skal du også gå. Jeg kan godt lide at sige, at jeg går nu, som om mit publikum siger: ‘Hvad skal hun?'” I en alder af 72. trækker Ireen sig tilbage, mere end fortjent.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse