Endnu en operation

Arkiv Foto: MDR/Tom Schulze

Anna-Maria Zimmermann har været nødt til at gennemgå en række operationer siden sit helikopterstyrt d. 24 okt 2010. Som følge heraf kan hun i det mindste bevæge sin lammede venstre arm ganske lidt igen. Hun er i øjeblikket på hospitalet igen. Vi fortæller dig, hvorfor hun blev opereret, og hvordan hun har det!

Det er nu mere end elleve år siden, at Anna-Maria Zimmermann havde den forfærdelige helikopterulykke, der ændrede hendes liv. På trods af handicappet er hun mor til to, glad for sin familie og har lært at leve med sin lamme arm. For denne situation vil ikke ændre sig i fremtiden.

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” sagde hun engang: ”Jeg tror ikke, der kommer flere sindssyge hop. Og det er helt fint med mig. Jeg er færdig med mine operationer. Hvis der ikke er noget mere dramatisk, jeg skal gøre igen, er det accepteret og okay med mig.” Nu var en operation tilsyneladende nødvendig, for Anna-Maria ligger lige nu på hospitalet.

Hun blev opereret i navlen

I gårsdagens historie fortæller Anna-Maria Zimmermann, at hun er i gang med en navleoperation: “Jeg tror, ​​at de, der vil lide mest af denne operation, vil være mine børn. Især Sep.” Hendes yngste søn er meget knyttet til sin mor i øjeblikket og vil hele tiden holdes.

Men det er ikke muligt foreløbig, som sangeren afslører: “Jeg får et taljebælte, der skal holde det hele igen. Det værste der kan ske – det rives op igen. Så er jeg lige så langt som før«. For at forhindre dette skal hun først tage det roligt.

Der meldes ikke ud om indgrebet skyldtes et navlebrok, eller om det også var af optiske årsager. Faktum er, at et navlebrok hos voksne næsten altid bliver opereret, fordi det ikke længere heler af sig selv.

Vi ønsker Anna-Maria Zimmermann en hurtig bedring, og at hun snart er frisk igen.

Kilde: schlager.de

Det skal du læse