Endnu en koncertaflysning – fans er bekymrede

Matthias Reim har annonceret en aflysning af en koncert i 2023. Sidste år aflyste han en række af sine koncerter. Først blev det sagt, at han havde en betændelse i stemmebåndet. Den egentlige årsag kom senere frem: Matthias Reim var udbrændt og holdte derefter en kort pause.

“Jeg er bare udmattet, og jeg føler, at jeg med den bedste vilje i verden ikke kan nå at give gode koncerter i øjeblikket,” forklarede han til sine fans. De behøvede heller ikke vente længe på deres idol, for efter en restitutionspause på omkring en måned optrådte Matthias Reim på “Schlagernacht des Jahres” i Oberhausen i slutningen af ​​oktober 2022 og fortsatte derefter endda sin turné.

Aflysning til septemberkoncerter

Efter hans pause så fansene bestemt frem til 2023 med nye koncertdatoer. Men så snart det nye år er begyndt, er der allerede den første dårlige nyhed til Matthias fanskare. Billetplatformen “Eventim” meddelte for et par dage siden, at Matthias Reims koncert den 10. september i Grömitz var blevet aflyst uden erstatning. Årsagen er endnu ikke nævnt. Selvfølgelig er nogle fans nu bekymrede for, at aflysningen kan have noget at gøre med Reims helbred. Men det ser ikke ud til at være tilfældet her, for alle andre optrædener for 2023 afventer stadig. Hans fans kan blandt andet se frem til “Matthias Reim & Friends – Das Open-Air des Jahres” den 16. september.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse