En enorm sum penge forsøder Dieter Bohlens farvel

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Den 11. marts blev det overraskende meddelt, at tv-stationen RTL skiller sig af Dieter Bohlen efter næsten to årtiers samarbejde. Hans løn vil dog fortsat blive udbetalt til ham indtil 2022. Beløbet er svimlende.

Det er et beløb i millionklassen. Seertallene af de to formater, hvor Bohlen sidder i juryen, er faldet i nogen tid.

RTL vil ikke sidde dette  overhørigt. En opdatering af show koncepterne er påkrævet. For at poptitanen skal rydde pladsen, graver RTL dybt ned i lommerne. “Bild-Zeitung” har fundet ud af i tv-kredse, at tv-selskabet betaler den 67-årige juryveteran en ekstra årsløn. Gebyret for Pop-Titan er 2,5 millioner euro årligt (Ca. 18,5 millioner danske kroner – red). Et glædeligt beløb, der helt sikkert vil gøre det lettere at sige farvel.

Nye koncepter til “DSDS” og “Das Supertalent”

Poptitanen skabte underholdning og oprør med sine frække ordsprog. Var der en anden grund til, at samarbejdet mellem Bohlen og RTL sluttede? RTL er tavse om dette. Det eneste, der vides, er, at juryen for “Deutschland sucht den Superstar” og “Das Supertalent” er blevet erstattet fuldstændigt. For Dieter Bohlen siger farvel efter DSDS-finalen den 3. april. Den 67-årige er sandsynligvis ikke længere den rette person til nye impulser. Köln-tv-selskabet har “stærke efterfølgere” i tankerne.

Hvad bliver der af Dieter Bohlen nu?

Eks-Modern-Talking-Sangeren er en succesrig musikproducent. Bohlen skrev sange til flere vindere og deltagere i DSDS casting showet. Disse sange kom regelmæssigt på hitlisterne. Dette vil nu også være forbi. Vi kan kun være nysgerrige, om og hvordan Dieter Bohlen fortsætter med at underholde sine fans med hans musik og ordsprog.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse