Efter at have forladt RTL: Nu forklarer Dieter Bohlen sig

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Lørdag, kort før starten på semifinalen i DSDS, der fandt sted for første gang uden Dieter Bohlen, talte poptitanen til sine fans. Selvom han skal klare sin afslutning på DSDS, og på trods af sin sygdom så han godt ud.

Dieter Bohlen giver ikke op selvom det for to uger siden blev det kendt, at RTL og Dieter Bohlen uventet gik hver for sig. Poptitanen skal dog stadig lede sæsonen til ende for DSDS. På grund af sygdom måtte han aflyse og blev repræsenteret af Thomas Gottschalk lørdag.

Dieter Bohlen kommenterede ikke offentligt. Hans fans spekulerede på, hvordan han havde det. 30 minutter før showet startede, sendte poptitanen en video på Instagram og fortalte –  ”Jeg er meget tilfreds med situationen,” sagde han muntert og undskyldte fansene for ikke at have kontaktet dem så længe.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dieter Bohlen mit Carina (@dieterbohlen)

Dieter Bohlen: grunden til hans tavshed

“… Du har ikke hørt fra mig i lang tid. Undskyld for det, jeg er virkelig ked af det. Men der foregik så meget, folkens. Hver dag ringede nogle til mig, hver dag var der noget. Selvfølgelig fik jeg mange tilbud. Og jeg skal se lidt på, hvad jeg skal lave nu. “

Som det lyder, er Dieter Bohlen stadig professionelt efterspurgt. ”Jeg har store planer, og du vil høre fra mig. Så rolig” fortsætter han. Nu kan vi kun være nysgerrige for, hvilke projekter Dieter Bohlen er i gang med efter at have forladt DSDS.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse