DSDS showfinale med et overraskende comeback

I det kommende år fylder Europas mest succesfulde talentshow “Deutschland sucht den Superstar” 20 år, og jubilæumssæsonen bliver også den sidste. Til den store finale bringer RTL Dieter Bohlen tilbage som jurymedlem for at fejre de største talenter i Tyskland og musikken med alle fans i spændende shows for hele familien.

RTL underholdningschef Markus Küttner fortæller: “Efter to meget succesrige årtier vil vi fejre showet en sidste gang. Og Dieter Bohlen må ikke mangle til den store finale. Vi har ændret meget i RTL, vi står for positiv underholdning og vi er holder fast ved det. Det vil vi nu bevise sammen med Dieter Bohlen i ‘Deutschland sucht den Superstar’. Vi er meget glade for, at han er der. Det er som sædvanligt blandt venner: nogle gange er en pause god. Sammen tager vi en næste år fantastisk , inspirerende, positiv sidste DSDS-sæson.”

Dieter Bohlen: “Jeg har altid sagt: Jeg hyggede mig på stationen, jeg følte mig hjemme. Derfor er jeg meget glad for at være tilbage på DSDS. Vi laver et hammershow og håber jeg igen i alle taler om det. Hvis musik er din ting i livet, så henvend dig venligst pronto, pronto, det er sidste gang, du kan synge foran den store mester.”

Årets jury – Florian Silbereisen, Ilse deLange og Toby Gad – fortsætter ikke deres arbejde. RTL udvikler nye selvstændige programformater med Florian Silbereisen.

RTL underholdningschef Markus Küttner: “DSDS med Florian Silbereisen, Ilse deLange og Toby Gad var friskt, spændende og gav os en masse glæde. Min store tak går til alle tre, der har beriget showet med deres store musikekspertise og deres sans for musikalsk talent. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte samarbejdet med Florian Silbereisen.”

Alle detaljer om den store finale af “Deutschland sucht den Superstar” vil blive offentliggjort af RTL i god tid før programstart i foråret 2023.

Kilde:  RTL.de

Det skal du læse