Dieter Bohlens Forholdsstatus

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Hele Tyskland undrer sig over det. Poptitanen Dieter Bohlen og hans Carina har været et i 14 år nu. Nu rygtes det, om de to overhovedet har været på registreringskontoret! Begge har opdraget to vidunderlige børn i de sidste par år og har rejst over hele verden.

De delte alt med deres fans på Instagram: Fra nyt tøj til usædvanlige feriedestinationer til fotos af deres børn. På det seneste er usædvanlige danseforestillinger også inkluderet. Det bemærkes dog, at der ikke er nogen bryllupsbilleder. Vielsesringe er heller ikke blevet opdaget.

Dieter Bohlen har haft en hel del oplevelser med livlige forhold. Lad os starte med det professionelle forhold til schlagersanger Thomas Anders. Et partnerskab med mange højder, men mindst lige så mange lave. Moderne Talking og uendelig stress! Et godt eksempel på, at det ikke altid behøver at være rigtigt mellem mennesker.

Efter sit ægteskab med Erika Sauerland ser Dieter ikke ud til at have mange gode minder om ægteskab og forhold. Mest gik det galt. For det første brød hans forhold med “Naddel” Nadja Abd el Farrag op.

Så kom Verona Feldbusch. Ægteskabet varede kun fire uger. Nu blev alt brudt, og tilliden til et partnerskab var tydeligvis væk. Den dag i dag – 24 år senere – taler hele Tyskland om dette forhold. Selv som et emne i Dieters bog og i en film, der skildrer hans liv på en sjov måde. Og hvem ved: Måske er det netop derfor, den succesrige musikproducent er forsigtig, når det kommer til at gifte sig …

I et spørgsmål og svar-spil på Instagram ville mange fans af Dieter og Carinas langvarige ven vide, om de allerede var gift. Bohlens svar giver nu meget plads til spekulationer: ”Ville det gøre en forskel?” Spørger han.

Det er ikke et ja og heller ikke et nej. Så kunne de manglende fotos og videoer give oplysninger? Nej desværre ikke. I et tidligere interview med RTL havde Bohlen gjort det klart, at der ikke længere ville være kameraer som ved hans bryllup med Verona Pooth.

Om Dieter Bohlen og hans Carina allerede har sagt ja, vil sandsynligvis forblive deres hemmelighed.

Kilde: RadioB2.de

Det skal du læse