Dieter Bohlen trækker igen på schlagerstjernerne

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius
Die Verwendung des sendungsbezogenen Materials ist nur mit dem Hinweis und Verlinkung auf TVNOW gestattet.

Dieter Bohlen er kendt for sine grove ord og hårde kritik. Og det går i øjeblikket også ud over schlagerstjernerne. Selv under sit seneste angreb på “Fantasy” kritisere Bohlen også Charly Brunner.

“Vi har ikke brug for en ny Helene Fischer” har Dieter Bohlen (66) også tidligere sagt, så det ser ikke ud til at han har meget tilbage til schlagerverdenen i øjeblikket. Fordi det er bemærkelsesværdigt for nyligt, at poptitanen gentagne gange har spredt om sig med kritik om den tyske schlager. Og det skønt “DSDS” har produceret en hel del schlagerstjerner i de senere år som Beatrice Egli (32), Ramon Roselly (26) og Anna-Carina Woitschack (27).

Men allerede i september 2020 meddelte Dieter Bohlen under en DSDS-pressekonference: ”Vi har ikke brug for en ny Helene Fischer. Vi har brug for nye påvirkninger”. Denne erklæring overraskede sandsynligvis alle lidt. Men der er mere: I den tredje episode af den nye “DSDS” sæson angriber Dieter de næste schlagerstjerner.

Stefania Lo Giudice – Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Bohlen kæmpede mod musikere, som han engang producerede selv

Udløseren til dette var udvælgelsen af ​​sange fra kandidaten Stefania Lo Giudice. Hun besluttede sig for coverversionen “Endstation Sehnsucht” af den succesrige duo “Fantasy”. Men Dieter syntes ikke at kunne lide hendes vokaloptræden eller hendes valg af musik:

“Mine orme i min plæne er mere musikalske … Jeg finder det uudholdeligt. Musikken også. Din stemme er virkelig dårlig, en katastrofe” brummede poptitanen efter hendes optræden.

Av! Og det skønt at poptitanen havde produceret albummet “Freudensprünge” af Martin Hein og Fredi Malinowski selv i 2016.

Charly Brünner kom før “Fantasy”

Men ikke kun “Fantasy” fik deres kommentarer. I samme åndedrag rettede Dieter Bohlen sig mod Charly Brünner. Kandidaten afslørede, at hun oprindeligt var en stor fan af Brünner & Brünner –  selvom bandet splittede for ti år siden. Stefanie møder angiveligt endda de to sangere privat og fortsætter med at være penneven.

Når Stefanie fortæller juryen om sin lidenskab, spørger Maite med interesse: “Hvem kan du lide bedre – den med den dybe stemme eller den med den høje stemme?” som kandidaten svarede: “Den med den høje stemme!”

“En af dem brummer bare” Dette betød Johann Brunner, kaldet Jogl. Selvfølgelig kunne Dieter Bohlen ikke lade være med at kommentere her også: ”Han synger også bedre, tror jeg. En af dem brummer bare … “Brummen!”

Charly Brunner skulle ikke have noget imod dette lille verbale angreb. Fordi hans succes taler bestemt for sig selv.

Ikke desto mindre deler Dieter gerne ud, i øjeblikket sandsynligvis også til schlagerindustrien. Der er kun tilbage at se, hvem der får deres tur næste gang.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse