Dieter Bohlen: Derfor fyrede de ham på DSDS!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Det er sandsynligvis årets tv-chok: Dieter Bohlen er ude af DSDS. Finalen (3. april kl. 20.15) fandt sted for første gang uden Bohlen. Nu pakker poptitanen ud, hvorfor de brød op med ham! En bestemt årsag fra stationen er stadig mærkelig!

Bohlens væremåde blev hans undergang  – Intet spørgsmål om det, for Dieter Bohlen er kendt for at have en fræk mund og bestemt ikke altid rosende ord – uanset hvem der står foran ham. Med ”Deutschland sucht den Superstar” sikrede dette gode seertal i 18 år, hvor seerne fik ren underholdning. Men det er præcis, hvad Bohlen er nu, som “BILD” rapporterer. Bohlen passer derfor ikke til det nye koncept om en familiekanal!

Opsigelse i stedet for kontraktforlængelse, fordi …

Ifølge insideroplysninger, der er tilgængelige for “BILD”, siges poptitanen at være blevet bedt om en “kontraktsamtale” med RTL-ledelsen i Gruner + Jahr i Hamborg. Blandt andet Stephan Schäfer, administrerende direktør og andre i RTL-gruppen, og den nye RTL-administrerende direktør Henning Tewes var til stede.

Men i stedet for en udvidelse var det en opsigelse! Bohlens kontrakt blev ikke forlænget som forventet, og årsagen er en fornærmelse! I henhold til dette ville Bohlens stil ikke længere passe til stationens nye retning, fordi den ville være en “familiestation” i fremtiden. Betyder det, at den 67-årige far til seks er IKKE en familiemand?

Dieter Bohlen er én familiemand

En indirekte antagelse om, at Dieter Bohlen ikke er en familiemand skal have ramt hårdt. For hvis der er en ting, som poptitanen er, er det en familiemand! I modsætning til nogle andre stjerner holder han sine seks børn helt ude af offentligheden, for eksempel – ligesom hans kærlighed til Carina. Ikke desto mindre er hans familie altid der, når han skal rejse på forretningsrejse.

Dette var også tilfældet med “DSDS” tilbage i Dubai i 2017. Arbejde eller ej: Efter at optagelserne er afsluttet, har hans familie topprioritet! “Vi svømmer. Jeg har endda været nødt til at tage med til et vandland, hvor du glider med en sådan doughnut – det var dårligt. Men min datter synes, det er godt. Og vi tog på quadcykling, alle syntes det var rigtig godt. De flippede alle ud” sagde den tidligere chef-jury på det tidspunkt bag kulisserne.

I et RTL-interview i 2019 afslørede Dieter Bohlen også, at han altid stræber efter at få succes med sine ældre børn, men at han nu har forladt disse forventninger. Det eneste der betyder noget for ham er, at hans børn er glade. Derfor er vi sikre på, at RTL kunne være gået en ny vej MED Dieter Bohlen – men det ville de naturligvis bare ikke.

Det siger Dieter Bohlen

Dieter Bohlen har nu fortalt om sin mistanke om hans TV-off. På Instagram fortæller han:

”Det handlede aldrig om pengene, det handlede slet ikke om det. RTL ønsker simpelthen at gå en ny vej, være mere familievenlig. En revolutionær som mig, der altid rammer lortet, har ingen forretning længere. Det kan jeg fuldt ud forstå. Jeg vil altid fortælle sandheden. Jeg er som jeg er, og jeg kan eller vil ikke ændre det.”

Han var aldrig vred over det, og der skulle ikke have været et skænderi. Under alle omstændigheder er vi glade for at se hvad og frem for alt hvordan vi vil se Dieter Bohlen i fremtiden!

Kildde: Schlager.de

Det skal du læse