Det er igen Stadlzeit med Andy Borg

Billede: Andy Borg Web

Touren 2019 præsenteret af Andy Borg er endelig tilbage i foråret 2019! “Stadlzeit” er titlen på den nye tour med tv-præsentator og entertainer Andy Borg, som i foråret 2019 vender tilbage i mange byer i Tyskland.

Kongen af Musikantenstadls Andy Borg, bringer sammen med mange stjerner, fans til det manglende Stadlzeit i koncertsalene og sikrer “stadlig” stemning.

Andy Borg har inviteret nogle gode musikalske gæster, så dem man kan se frem til er blandt andre Monique – den charmerende og hyggelige sangerinde fra Schweiz, Dorfrocker, stemnings kanoner fra Frankenland og den fortryllende Gaby Albrecht, som vil inspirere med sin unikke stemme.

Moderator og sangeren serverer sine største hits og starter et stort musikalsk fyrværkeri. Udover det leder han showet på sin charmerende måde og med en god del sjov og garanterer helt sikkert en spontan overraskelse til publikum.

Vær med til at feste med Andy Borg og hans gæster til det store Stadlparty med masser af musik, god stemning og god underholdning, og se frem til en uforglemmelig eftermiddag med stjernerne.

Gå ikke glip af denne unikke koncertoplevelse og bestil dine billetter nu, fordi efterspørgslen er allerede meget høj.

Bestil billetterne her: Andy Borg Stadlzeit

Kilde: Stadlpost.de

Det skal du læse