„Der Schlagerbulli – Heimat on Tour“ med Maximilian Arland

Billede: Maximillian Arland Facebook

Nyt TV-Format

Maximilian Arland præsenterer den nye udsendelse: Hjem, stjerner musik – det er ingredienserne for det nye SAT.1 Gold Show “Der Schlagerebulli – Heimat on Tour”.

Værterne Maximilian Arland og Evelyn Weigert sætter sig i VW-Bulli, og rejser gennem Tyskland. På deres Tour besøger de sympatiske musik stjerner som Ross Antony, Anna Maria Zimmermann, Michael Holm og Linda Hesse i deres hjem. De ønsker at finde ud af mere om deres personlighed, synge med dem og opdage nye steder.

Mens den ene vært interviewer schlager stjernerne, udforsker den anden hjembyen og besøger interessante mennesker, med deres helt egne historier. Seerne lærer f.eks. hvad en pølse App er, lærer opfinderen til Rosi-Roller at kende og deltager i krabbefiskeri på Amrum.

https://www.facebook.com/evelynweigertofficial/videos/1759454844141849/

Maximilian Arland afsted med Evelyn Weigert

Maximilian Arland og Evelyn Weigert tager seerne med på en musikalsk rejse gennem Tyskland med store musikere, og giver et indblik i en stjernes liv, og hvad de virkelig elsker og værdsætter ved deres hjemby. Om hans nye udsendelser siger Maximilian Arland:” For schlager branchen er dette format noget helt unikt. Evelyn og jeg harmonerer fantastisk sammen. Lige så forskellige vi er, lige så sjovt har vi det, og lige så varieret er vores kombination”.

Og Evelyn Weigert bemærker: “`Der Schlagerbulli`tilbyder intime samtaler i et behagelig og velkendt humør. Maximilian og jeg havde meget sjov både før og efter optagelserne. Jeg tror, at denne særlige stemning også overføres til seerne”.

De i alt fire episoder af “Der Schlagerbulli – Heimat om Tour” kan ses fra den 16. august på SAT. 1 Gold.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse