Florian Silbereisen, Maxi Arland og Pietro Lombardi: Triumf og tragedie!

Foto: MDR/ARD/Thorsten Jander

Disse tre er fantastiske: Florian Silbereisen, Maximilian Arland og Pietro Lombardi har succesen og fejres på scenen. Et liv fuldt af triumfer, væk fra kameraerne, men også fuld af tårevædet tragedier!

Hvad skæbnesvangert forbinder showstjernerne – SchöWo kender detaljerne og afslører deres hemmelige lidelse … Drømmemænd uden drømmekvinder:

Når det kommer til kærlighed, gik musikerne gennem helvedet! Florian, Maximilian og Pietro mistede deres livs kærlighed på den hårde måde.

Alle kvinder fandt en anden. Florians Helene forlod ham for danser Thomas Seitel.

Maxi blev dumpet af kone Andrea via telefonen. Efter Blitz-babyen med ejendomsadministrator Falk Raudies, som blev født i oktober 2017, giftede hun sig med sin søns far i juli 2018.

Pietro fandt ud af sidespringet af sin Sarah med den kortvarige elsker Michal Traczyk fra medierne. Det kunne ikke være værre!

Efter sådanne smertefulde oplevelser kaster mange mænd sig ud i et trøsteforhold for ikke at være alene. Flori, Maxi og Pietro har været singler siden da og modstår fristelse.

Der er ingen mangel på tilbud! Har de offentlige favoritter ikke længere tillid til kvinder? Eller vil de vente på reel lykke – også af frygt for yderligere skuffelser?

Foto: Universal Music

Pietro siger: “Jeg ville aldrig starte et forhold nu, hvis det ikke var den rigtige, og jeg ville kun blive hos denne person i to måneder.” En klar erklæring! Men hvor længe kan stjernerne udholde ensomhed?

Længsel efter nærhed synes stor. “Det føles meget lettere for to,” sukker Maxi, og Pietro understreger: “Jeg vil have en familie igen.”

Ikke for enhver pris, men det ville være dejligt, hvis kærlighed bankede på snart! Flori, Maxi og Pietro fortjener bestemt en lykkelig afslutning …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse