Corona hos frontmand

Foto: WDR

Corona-tallene stiger og stiger, og virkningerne af de første vaccinationer falder. Det måtte Henning Krautmacher også opleve, for Höhner-sangeren er smittet. Ikke nok med dramaet, nogle koncerter måtte aflyses. Henning Krautmacher blev testet positiv og har symptomer,

Det ser ud til, at virussen især har berømtheder på dens vej lige nu: Først blev Patricia Kelly, Guido Cantz og Beatrice Egli og nu sangeren Henning Krautmacher fra bandet Höhner testet positiv. Selvom den 64-årige er vaccineret, kæmper han stadig med hoste, feber og hæshed.

Resultatet af PCR-testen afventer stadig

Lad os håbe det forbliver sådan. Fordi Henning Krautmacher er for stresset og på en måde tilhører risikogruppen: I foråret var han knap i stand til at afværge et slagtilfælde. Måske er det trods alt bare en normal forkølelse, fordi: ”Smagssansen påvirkes ikke. Han kan skelne mellem sødt og surt. Det er vigtigt for en entusiastisk kok”, som hans talsmand Jürgen Hoppe forklarer.

Bandet og holdet er alle testet negative, men Krautmacher venter stadig på sit PCR-testresultat. Vent et øjeblik …

Fans og sangere skuffede

For fansene ville et negativt resultat dog ikke længere gøre en forskel. For de kommende juleshows i Duisburg, Aachen, Mönchengladbach og Leverkusen er allerede blevet aflyst. For at være på den sikre side havde bandet og teamet testet sig selv hver dag siden begyndelsen af ​​karnevallet.

Denne prisværdige profylakse straffes nu med et positivt resultat. Irriterende for både bandet og fans. Henning Krautmacher forsøger i hvert fald at genvinde kræfterne hurtigt som en del af sin karantæne, så alle kan fejre Höhner jul sammen i Bergheim i slutningen af ​​november!

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER