Adskillelse-Chok hos Die Höhnern!

Foto: ZDF / Sascha Baumann

Denne nyhed var virkelig helt uventet: Hannes Schröner, bassist i over 30 år i Köln-bandet “Die Höhner”, vil ikke længere være et fast medlem af bandet fra næste år. Som arrangør, sanger, bassist og komponist var han medvirkende til bandets succes.

“Jeg har besluttet, at jeg ikke længere vil gå på scenen med bandet fra 1. januar 2021,” sagde Hannes som i dag er 67 år til “Kölner Stadt-Anzeiger”.

”Når et tog stopper, hvad enten det er på stationen eller på den åbne strækning, tænker du på at komme af. Fra nu af måtte vores “Höhner-ICE” tage et hårdt stop. Men vi troede alle, det kørte igen efter sommerferien. Og så længe vi nød tiden og passede venner, børn, børnebørn og meget mere, så havde vi alt for lidt tid til i mange år. “

Han forlader dog ikke Höhner fuldstændigt. “Jeg vil fortsætte med at være i baggrunden for at bidrage til dette bands succeshistorie.” Og så er det praktisk talt bare en adskillelse fra scenen, men ikke fra bandet.

Schröner understreger, at han fortsat vil være tilgængelig som partner, konsulent og komponist. Bandet omkring er i øjeblikket på udkig efter en efterfølger.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER