Chokerende dødsrygter!

Det er en forfærdelig nyhed, der går rundt på internettet lige nu: sangeren Angelo Kelly skulle være død. “For et par minutter siden! Angelo Kelly sagde farvel til livet,” lyder det. Han siges at være død på hospitalet. Der kan endda ses billeder af hans påståede begravelsesgudstjeneste, herunder en kiste. Det er chokerende dødsrygter. Hans familie er forfærdet …

Først og fremmest: Det er falske rapporter, og meget usmagelige oven i købet. Angelo Kelly er i live. Han har endnu ikke kommenteret det, men han viste sig meget levende i et musikstudie. Der findes flere af de falske artikler på internettet. Hvis du klikker på et link, kommer du til et mistænkeligt site, der også melder om Angelos død. Det er uklart, om dem bag kun er interesseret i at tiltrække opmærksomhed.

Men selv om denne nyhed er fiktiv, er det helt sikkert et chok for Angelos familie. Hvor bange må de ikke være for at læse, at deres elskede far, mand, bror skulle være død, og at de måske ikke kan få direkte kontakt med ham? Og hvor forfærdeligt må det ikke være for Angelo at opdage sin egen nekrolog på internettet?

Angelo er ikke den eneste, mange stjerner har oplevet dette. Så sent som for nylig oplevede Peter Kraus (83) det samme. Musikeren forklarer, hvad sådanne falske rapporter kan gøre. “Telefonen står ikke længere stille, med min familie, mine venner, mine kolleger … Hvad er det for nogle mennesker, der spreder sådanne ting? Er de ondsindede? Synes de, at de er sjove? Det er uforståeligt for mig.” Også os!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse