Angelo forlader Kelly-familien – hvad er det næste??

“Kapitel lukket” !!! Angelo Kelly forlader Kelly-familien. Musikeren og driveren til comebacket har nu annonceret dette i en følelsesladet besked. Både til RTL og i en Instagram-meddelelse annoncerede han sin beslutning og forklarede sit skridt.

Sådan han retfærdiggør det: “Efter 3,5 år med Kelly-familien, utrolig succes og en masse gode oplevelser, besluttede jeg at forlade bandet efter den sidste turné,” fortalte Angelo til RTL. Beslutningen var truffet for et par måneder siden – nu ville han gøre den officiel.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Angelo Kelly (@angelokellyofficial) den

Med comebacket af Kellys, gennemgik han en “utrolig tid”, fortsætter Angelo. Det koster ham dog også meget styrke. Derudover gjorde comebacket det umuligt for ham at tilbringe mere tid med sin egen unge familie. Angelo betragtes som drivkraften bag Kelly-comebacket. Samtidig promoverede han også sin egen families karriere og blev set i flere tv-shows.

Han har “aldrig arbejdet så hårdt” som i de sidste par år, siger Angelo. Han kan ikke gøre det mere, han er træt og siger: “Kapitel om Kelly-familien er forbi for mig”. Der er åbenlyst ikke noget argument bag udgangen. Angelo understreger, at han ønsker at fortsætte med at forsørge sin familie, hvis de fortsætter “på et tidspunkt”.

Men hvad er det næste for Kelly-familien? Det ligger i øjeblikket helt åben. “Jeg ved stadig ikke, hvordan det går med Kelly-familien uden mig,” fortalte Angelo til “Bild”. Angelo ved imidlertid også, hvor vigtig han var for comebacket. Han fortsætter med at sige: “Familien bliver nu nødt til at finde ud af, hvem der skal overtage mine roller”.

Det er altså i øjeblikket åbent, om et af de nuværende medlemmer vil udfylde rollen, eller nogen kommer ind udefra. Angelo gør det også klart, at hans familie ønsker at fortsætte: ”Tankegangen er der,” siger han og afslutter så: “Min følelse er: Dette er ikke slutningen på Kelly-familien. Du forlader et band, du forlader aldrig en familie. ”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse