Angelo Kelly: Anklaget for børnearbejde?

Foto: Semmel.de / Thomas Stachelhaus

Angelo Kelly er i øjeblikket anklaget i retssag. Den hårde beskyldning? Børnearbejde med sønnen William!

Handels Inspektionen slår alarm. I et par år har Angelo Kelly ikke været på scenen med sine søskende, men med sin egen familie. Det er nøjagtigt hvad der kan være hans fortrydelse nu, fordi faderen til fem skal svare for sig i retten om børnearbejde.

Ved en koncert på Schloss Eyrichshof, Bayern, i juli 2019, tog Handels Inspektionen et særligt tæt kig på Angelo og familien. Og da den lille William, som på det tidspunkt var fire år gammel, stadig var på scenen efter kl. 20, passede slet ikke embedsmændene. De anklagede Angelo uden videre!

Sønnen William er problemet

”Angelo K. siges at have holdt sin søn beskæftiget på scenen fra kl. 20 til 20.20 i strid med Børnearbejdsloven. Afgørelsen foreskriver en bøde på 5000 euro, “forklarer rettens talskvinde Kerstin Leitsch til” BILD “.

Med “beskæftigelse” mener retten hans musikalske akkompagnement med børnenes guitar og sang af nummeret “What a wonderful world”.

Fotograf Christian Licha vidnede: ”Men den lille dreng blev ikke trukket ind på scenen eller noget lignende. Han var der allerede frivilligt, det var sjovt, det kunne du se.” Han kunne dog ikke længere huske de nøjagtige tidspunkter.

Angelo Kelly afviser beskyldningen

I henhold til lov om sikkerhed på arbejdspladsen gælder særlige regler for små børn efter kl. 17.00 –  Men koncerten startede først kl. 17.30 – med William på scenen, hvor han blev indtil kl. 20.00. Angelo Kelly afviser den heftigt beskyldning om børnearbejde.

”Jeg ville aldrig gøre noget, der ville bringe mit barns velbefindende i fare. I de sidste par år har vi altid arbejdet godt sammen med myndighederne angående vores børns optrædener, forsikrede Angelo “BILD”.

Det er imidlertid ikke den eneste sag, som kontoret hidtil har undersøgt. Elleve andre sager for påståede overtrædelser af Børnearbejdsloven blev afbrudt med den begrundelse, at børn også ville lave musik hjemme hos deres forældre.

Retten i Hassfurt ser tilsyneladende det anderledes – og ønsker nu, at Angelo Kelly skal betale en bøde på 5000 euro. Dommen forventes den 12. februar.

Vi holder fingrene krydsede for Angelo, at der ikke vil være nogen gyldig grund til denne bøde!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse