Barbara Schöneberger: Snyd med Photoshop?

Foto: NDR/Morris Mac Matzen

Hvem kender det ikke: Det berømte foto af Marilyn Monroe, der står over ventilationsskakten med en flagrende hvid kjole. Og på næsten nøjagtig samme måde kan du nu se en af ​​de mest populære værtinder i Tyskland på Instagram, nemlig Barbara Schöneberger.

Årsagen til dette var en reklame optagelse, og det var naturligvis meget sjovt for Barbara. Billedet viser hende i en garderobe, ud over den hvide kjole bærer hun beige høje hæle, hun viser meget af sine smukke ben, og hun stråler op til ørerne.

Barbara Schöneberger: Bifald fra fansene også

Og hendes fans var også overlykkelige og oversvømmede Barbara med komplimenter som: “Den pænere og varmere Marilyn Monroe”, “Du ved ikke engang hvor du skal kigge først” og “Du er fantastisk”.

Imidlertid var der også mistanke i kommentarerne om, at billedet blev redigeret med Photoshop, så hendes ben ser bedre ud.

Imidlertid tog fotografen af ​​billedet straks vinden ud af sejlene med disse bemærkninger. Han skrev: ”Nej, det gør vi ikke! Det kan jeg med sikkerhed sige! “Men uanset hvad kommentarerne siger, finder vi: Barbara, du ser godt ud!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse