Barbara Schöneberger: Sjov soveværelse tilståelse

Foto: NDR/Morris Mac Matzen

Moderator Barbara Schöneberger fortæller om intime detaljer fra sit liv som mor! Intime tilståelser? Privat indsigt? Barbara Schöneberger som i dag er 46 år, er kendt for at snakke tilfældigt og let ud af boksen. Og nu fortæller hun om endnu en sjov soveværelsestilståelse.

Men denne gang, for en gangs skyld, handler det ikke om sex. I det mindste ikke selve handlingen. Snarere handler det om resultatet af den smukkeste sag i verden: babyer. For så dejligt som det er at være mor – at stryge de små hænder, se smilet … Den hårde sandhed er: Børn frarøver dig søvn.

Dette er grunden til, at de fleste forældre når deres fysiske grænser på et eller andet tidspunkt, især i de første par måneder.

Barbara Schöneberger sov altid godt!

“I det øjeblik jeg sætter mig, forsvinder al min energi. Jeg bliver tung og meget træt.” Så snart moderatoren har nået drømmestadiet, kan intet vække hende: ingen støj, ingen børn, ikke engang den spændende “Champions League”.

“Derfor kan jeg ikke med sikkerhed sige, om mine børn sov godt eller dårligt, da de var små,” indrømmer Barbara med en latter. “Alt jeg kan sige er, at jeg sov godt i løbet af den tid.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse