Barbara Schöneberger: Nøgenskandale!

Barbara Schöneberger ville sikkert have ønsket, at denne ungdomssynd for altid ville forsvinde i underholdnings-tv’s dybder, men desværre blev hendes bønner ikke hørt. Fordi en station, som moderen til to børn arbejdede for i 90’erne, nu pakker gammelt materiale ud og viser moderatoren topløs …

Barbara Schöneberger nøgen: Ungdommelig letsindighed

Som et tilbageblik på de sidste 30 år offentliggjorde tv-kanalen Sport1, tidligere DSF, en best-of med klip fra programmet “Tie Break” på Twitter den 1. januar. I midten af 20’erne stod Barbara Schöneberger foran kameraet for tennismagasinet, og som det nu bliver klart, gjorde hun dette en gang letpåklædt.

For i klippet kan man se hende stå topløs med ryggen til kameraet og derefter vende sig om – og kun en henvisning til det næste show i radioen dækker hendes buste. Et pikant klip i tv-historien. Gad vide om den populære oplægsholder, som kan lide at være kvinde, husker det?

Klar til enhver skammelig handling

Barbara Schöneberger er nok mindre flov over denne lille nøgen-skandale i sin tv-karriere, end hun tror. Heldigvis kan den 48-årige kvinde grine af sig selv, og hun kan sikkert kalde hele historien for en “ungdomssynd”. I dag ville hun ikke længere have brug for disse billeder, for den kvikke bayerske person er nu en af de mest efterspurgte tv-værter – og det med rette. For hun er ikke for genert til noget som helst, som det frække klip fra 90’erne beviser.

Barbara Schöneberger: “Playboy”-tilbud, som hun afviste

Hvis du ser videoen fra dengang, spørger du dig selv, hvorfor den München-fødte skuespillerinde aldrig tog tøjet af for “Playboy”. I sin podcast “Mit den Waffeln einer Frau” afslørede hun, at der var anmodninger i årevis – men at de på et tidspunkt stoppede. Chefredaktør Florian Boitin sendte hende derefter blomster. Barbaras gav formentlig ikke helt seriøse svar: “Jeg tænker seriøst over det!”

Moren til to børn afslørede dog også i podcasten, at en eller to ekskærester måske stadig har “syndige” billeder af hende, som “på en eller anden måde blev taget i forbifarten”. Den 48-årige er altid god for en overraskelse …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse