Barbara Schöneberger: Affære tilståelse

Foto: NDR/Morris Mac Matzen

Barbara Schöneberger har aldrig taget bladet fra hendes mund! Men hvad Barbara sagde i et interview, svarer til en krydret affære tilståelse. Kan hendes ægteskab stadig reddes?

“Under alle omstændigheder tror jeg ikke, at kvaliteten af ​​et forhold i slutningen af ​​livet kun kan læses fra følgende sætning: ‘Vi har altid været tro mod hinanden!’ “Indrømmer moderatoren. Undskyld mig? Så loyalitet er ikke vigtigt for dig?

Hun kan godt lide at lege med ilden, føler sig tiltrukket af mænd, der udadtil er det modsatte af sin mand. Fuldt hår, særpræg, Latinlover look.

For de fleste par ville en affære helt sikkert være slutningen på forholdet. På den anden side ville Barbara Schöneberger tilsyneladende ikke have noget problem med det!

Hun ville tilgive ham en kærligheds tur med en anden kvinde. “Jeg er en, der ville tro på manden, hvis han sagde: ‘Det betød ikke noget for mig!’ “Siger hun. Og så kommer det eksplosive i kølvandet, der rejser stor tvivl om deres ægteskab. “Fordi jeg kan forstå det!” Det lyder ikke som harmoni og sikkerhed.

Barbara og og hendes mand Maximilian har været gift i elleve år. Men når man hører de seneste udsagn fra tv-stjernen, opstår der tvivl om, hvorvidt der vil være mange flere års ægteskab …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse