Arbejdet med det nye album er startet

Foto: Boris Breuer

Med sit “Giovanni Zarrella Show” har han glædet millioner af seere siden efteråret sidste år. For hans loyale tilhørere er der nu også grund til at glæde sig. Optagelserne til det nye album er i gang.

I 2019 genoplivede Giovanni Zarrella sin noget stillestående solokarriere ved at skifte kurs. På sit album “La vita è bella” dækkede musikeren schlagersange ved at genfortolke dem på italiensk. Pladen blev en sensation, solgte over 400.000 eksemplarer og blev belønnet med dobbelt platin. To år senere kunne modellen Jana Inas mand fortsætte sit triumftog med efterfølgeren “Ciao!”.

Giovanni Zarrella: Han nyder at arbejde på sit nye album

Hans fans vil blive glade for at høre, at han allerede har travlt med at arbejde på sit tredje schlageralbum. Den 44-årige informerede sine følgere om dette på sociale medier og kunne næsten ikke skjule sin begejstring over det. “Synge de første toner. Høre den første sang. Det er så specielt.”

Det navnløse værk har naturligvis ikke en udgivelsesdato endnu. Entertaineren lovede dog prompte at præsentere et lille uddrag fra sit kommende album.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse