Annemarie Eilfeld: Hendes eks bankede hende

Foto: annemarie-eilfeld.de

Annemarie Eilfeld er i øjeblikket tilfreds med sin kæreste Tim Sandt, men nu er hendes ekskæreste slagdrama at indhente hende!

Fortiden indhenter hende – 2020 skulle være hendes år: Annemarie Eilfeld ønskede at koncentrere sig fuldt ud om sin karriere. Men så kom Corona. Siden da har Schlager-stjernen haft sit liv væk fra offentligheden med sin forlovede Tim Sandt, som hun snart vil gifte sig med. Desto mere tragisk er det nu af alle tider, at det indhenter hendes fortid!

Hendes eks slog hende

Den professionelle bokser Tom Schwarz, som Annemarie var i et forhold med fra 2014 til 2015, skal i øjeblikket svare i retten. Beskyldningen? Han siges at have brækket kæben på sin tidligere forlovede Tessa tre gange med et slag i ansigtet! Disse overskrifter vækker dårlige minder for Annemarie.

Til “BILD” indrømmer hun: “Tom er en tikkende tidsbombe. Jeg var allerede på skadestuen på grund af ham, bar en jakke til en musikoptagelse, fordi mine arme var dækket af blå mærker. Selv ved den mindste misforståelse slog han.”

Uhyrlig! Hun forklarer omfanget af denne tragiske oplevelse til Schlager.de: ”I mange år var jeg meget tøvende, når det kom til Tom Schwarz. Jeg har ikke sagt noget i lang tid og har ikke gået i detaljer om dette forhold. Jeg har ikke sagt noget til mine forældre og slægtninge i lang tid, fordi jeg altid havde en følelse af, at det var pinligt. Jeg ville bare ikke være den kvinde, at der skete noget lignende for! ”

Fælles skæbne

Den 30-årige er derfor ikke mindst overrasket over, at han skal svare for sig angående farlig legemsbeskadigelse. ”Da jeg hørte om det, kontaktede jeg straks Tessa og sagde, at jeg tror på hende, da jeg selv var i situationen. Jeg vil ikke have, at der skal være en næste gang ”, Tom Schwarz ‘gerning skulle faktisk behandles i dag ved Burg amtsret. Annemarie Eilfeld var der også.

Men efter syv minutter startede processen! Årsagen: I stedet for de syv tilladte tilskuere dukkede 20 op i retssalen. Fordi ingen ønskede at forlade retten, tog dommeren handling og udsatte sagen grundet usikkerhed ved antallet af personer, til sandsynligvis november! “En meget ubehagelig situation, som ingen forventede,” afslører sangerinden over for Schlager.de umiddelbart efter retssagen.

Retfærdig straf

Skulle der være en overbevisning, får den tidligere professionelle boksestjerne op til ti års fængsel! Og han fortjener det, som Annemarie har sin måde at sige det:

”Jeg ønsker bestemt, at Tom får en rimelig straf for, hvad han gjorde mod Tessa og måske på vegne af mig og andre kvinder. Et skævt blik var nok for ham, så var han på 180. Dette kan få fatale følger for en person, der er så høj og tung. Der må simpelthen ikke være en næste gang. “

I mellemtiden er hun ikke længere bange for den voldelige bokser: “Jeg føler mig sikker med min nuværende partner og ved, at han ville beskytte mig.” Dejligt, at Annemarie Eifeld fik en fortjent lykkelig afslutning efter sådan et tragisk bankende drama …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse