Annemarie Eilfeld: Hænger hun nu mikrofonen og neglene?

Foto: annemarie-eilfeld.de

Når det kommer til Trash-TV (En genre af tv-talkshow med lidt pædagogisk indhold og fokus på kontrovers og konfrontation  .red), er mange kunstnere fra partyschlager-segmentet et skridt foran. Efter at Jürgen Milski blev berømt i 100 dage i “Big Brother” i 2000 og er stadig i rampelyset 20 år senere, og Willi Herren begyndte sin karriere i slutningen af ​​80’erne i ARD-aften serien “Lindenstrasse”, gæst i junglen og på “Promi-Big-Brother” og er stadig berømt i dag, det er ikke underligt, at de bliver bedt om et andet Trash-TV-format. Men hvad laver Annemarie Eilfeld i dette område?

Efter allerede etablerede underholdningsformater, der for det meste er besat af C-berømtheder, spirer der nu et par udskud. I sommeren 2020 er RTL2 nået dybt ned i posen med tricks og sender “Kampf der Realitystars” over i alt otte uger fra den 22. juli. Men hvis de vil kalde sig selv det, skal de gøre meget. Stjerner som Willi Herren, Jürgen Milski og Annemarie Eilfeld blev sendt til Thailand for dette (inden udbruddet af coronapandemien!).

I tropiske temperaturer sad stjernerne i en simpel “sala” med udsigt over havet og palmerne. Ud over den lille komfort, handler “Kampf der Realitystars” også om det indhold, der ellers kun diskuteres bag kulisserne. Men hvem spiller nu hvilken rolle, det kun kan gættes! Lad os se, hvilke spil der lander på Annemarie …

Personlig konkurs er et stort problem, især for realitystjerner! BILD afslører, at der f.eks. vil være et spil kaldet “personlig konkurs”. Stjernerne skal afsløre pikante detaljer om deres økonomi, fra det daglige lån til den månedlige husleje.

Men det er ikke alt: En “Reality Check” skal konfrontere deltagerne med den hårde mening fra tv-seerne og således bringe dem tilbage til bunden af ​​fakta.

Det hele vil blive modereret af Cathy Hummels (kone til verdensmesteren i fodbold Mats Hummels). Hun fortalte “BILD”, at optagelserne i Thailand var utroligt spændende.

Kandidaterne ville have spurgt hende og holdet meget. For sangerinde Annemarie Eilfeld var det bestemt en helt ny oplevelse. Trash-TV var aldrig en mulighed for hende, men aldrig sig aldrig … Vi er spændte for resultatet!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Kampf der Realitystars (@kampfderrealitystars) den

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse