Annemarie Eilfeld: Det fortsætter med hende på tv!

Foto: Steven Hoschek

Annemarie Eilfeld ses i øjeblikket mere på tv end på scenen. Det er ikke hendes skyld, men coronavirussen. Men det kan ikke nægtes, at Annemarie vinder popularitet med sin deltagelse i tv-produktioner.

Lige i går aftes så næsten 1 million tv-seere, hvordan Annemarie allerede var blevet valgt af holdkammeraterne i to episoder af RTL’s to underholdningsshow ”Kampf der Realitystars – Schiffbruch am Traumstrand”. Men det er bestemt ikke dårligt for den smukke sanger, fordi det næste format allerede er i startblokken.

Selvom mange er begejstrede for Thailand efter ferie, var det, hvad man så i går med TV-formatet “Kampf der Realitystars – Schiffbruch am Traumstrand” på RTLzwei, ikke særlig skønt.

Og det er også pænt beskrevet, fordi det faktisk var noget særligt grimt: De wannabe stjerner skal drikke spyt! Virkelighedslegenden Jürgen Milski kaldte “spytboykot”, Annemarie og næsten alle andre deltagere gik med, og til sidst kostede det Annemarie og Jürgen at deltage – begge måtte gå!

Annemarie Eilfeld har stadig “Das Sommerhaus der Stars”

Selv hvis hun skulle forlade Salaen på øen Phuket i går, vinker det næste reality-show allerede. Sammen med sin ven Tim var Annemarie også flyttet til stjernenes sommerhus.

Som tv-stationen RTL annoncerede, starter sæsonen den 9. september kl. 20:15.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse