Anna-Maria Zimmermanns styrt: Markus Becker bebrejder sig selv

Markus Becker, den humørsyge, men et skæbneslag tynger hans sjæl. Nu taler han om det – om Anna-Maria Zimmermanns helikopterkatastrofe. Markus opfattes normalt som en humørgarant, der altid spreder godt humør. Men i årevis har noget tynget Mallorca-stjernen med den karakteristiske røde hat – og det har at gøre med hans kollega Anna-Maria Zimmermanns helikopterulykke.

I 2010 styrtede Zimmermann ned fra omkring ti meters højde under en helikopterflyvning til “Ballermann Awards”-ceremonien i Altenbeken i Nordrhein-Westfalen. Hun pådrog sig livstruende skader, og hendes venstre arm har været lam lige siden.

Anna-Maria Zimmermann valgte helikopteren

Markus Becker fortæller til avisen “Bild”: “På det tidspunkt foreslog jeg som idémand, at hver Ballermann-stjerne skulle komme til showet med et anderledes, spektakulært transportmiddel. For mottoet var ‘Højere, hurtigere, længere!’ En kom på en motorcykel, en anden i en nightliner-bus, en tredje på en traktor. Alle ville overgå de andre! Anna-Maria ville gøre noget helt specielt og besluttede sig for en helikopter.”

Den dag i dag kan jeg ikke komme mig over det.

Markus Becker

Becker fortsætter: “Efter min optræden hørte jeg i bilradioen, at en sanger var styrtet ned med en helikopter ved ‘Ballermann Award’. Jeg var fuldstændig chokeret og bebrejdede straks mig selv. Den dag i dag kan jeg ikke komme mig over det.”

I et følelsesladet møde omfavnede Anna-Maria Zimmermann, som har accepteret sin skæbne, Markus Becker. Hun sagde til “Bild”: “Det, der skete dengang, skete, og jeg bebrejder selvfølgelig ikke Markus for det.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse