Anna-Maria Zimmermanns ægteskab var ved at slutte!

Anna-Maria Zimmermann og hendes mand Christian Tegeler har været gift i syv år. Parret har to børn og formår perfekt at kombinere deres stressede job og hverdag familieliv. Men tiden i lockdown blev en prøvelse for det ellers meget lykkelige par.

Pandemitid blev en stresstest

Anna-Maria Zimmermann er en rigtig powerkvinde. Med god tidsstyring formår hun at forene familie, mand og sit job. Hendes mand Christian er restauratør og har derfor fuld tidsplan. Men så, i 2020, begyndte den uventede pandemi periode for os alle. Pludselig kom lockdownen, og Anna-Maria Zimmermann kunne ikke længere stå på scenen.

Hendes mand måtte også stoppe med at arbejde natten over, fordi alle restauranter var lukkede. I denne fase havde parret nok den største krise i deres forhold, som Anna-Maria nu åbenlyst indrømmer.

“Vi kommer så godt ud af det, fordi vi ikke engang ses”

I podcasten “Aber bitte mit Schlager” blev Anna-Maria Zimmermann spurgt, hvordan hun havde oplevet de sidste par år som par. Hendes svar er klart: “Jamen, jeg tror, ​​det var den hårdeste test, vi har haft i hele vores liv. Det var Corona-perioden, fordi vi begge ikke vidste, at vi hang på hinanden 24/7.” ægtefæller hører ikke til de par, der skal ses så ofte som muligt: ​​”Vi kommer så godt ud af det, fordi vi slet ikke ser hinanden. Det lyder totalt dumt, men sådan er vi.”

Fra starten var parret vant til ikke at se hinanden regelmæssigt. Anna-Maria Zimmermann flyver jævnligt til Mallorca og har også optrædener i Tyskland, Østrig og Schweiz.

Parret undgik hinanden

Mor til to siger i podcasten: “Det er lidt ligesom at bo side om side. Vi ved, hvornår vi skal have ferie igen, og hvornår vi skal være sammen som familie igen. Men vi lever faktisk forbi hinanden. Det er Okay! Og så kom denne Corona-periode. Vi gik begge i panik på én gang, vi havde begge utrolige bekymringer.”

Anna-Maria Zimmermann fortæller, at de to til sidst undgik hinanden: “Det var en katastrofe, det var virkelig slemt. Jeg skal ærligt sige dig, vi lagde børnene i seng om aftenen, og det var sådan her: Jeg går ovenpå for at se tv.”

Nu er eks-DSDS-stjernen Anna-Maria og hendes Christian glade for at kunne arbejde igen og være tilbage i den normale hverdag.

Kilde: Schlager.de

 

Det skal du læse