Anna-Maria Zimmermann: Problemer med Melanie Müller?

Egentlig er det faktisk en god besked: Ex-jungel dronningen Melanie Müller blev mor for anden gang den 6. oktober. Men negative rygter overskygger familiens lykke. Det er – igen – om navnet til hendes barn.

Allerede da Melanie blev mor til sin datter Mia Rose, var der en konflikt med influencer Sarah Harrison. Fordi hun kom kort efter Melanie, og kaldte hendes datter nøjagtigt det samme! Melanie fandt det ikke sjovt, og det kom til en navnekonflikt!

Men nu kunne spydet vendes rundt, for selv Anna-Maria Zimmermann ville have en grund til at blive ædt. Navnet på Melanies søn er – ligesom Anna-Marias barn – nemlig Matty / Matti.

Men på grund af det, bliver man straks vred? Anna-Maria Zimmermann ser det hele mere end afslappet, da hun talte med VIP.de: “Derfor vil jeg aldrig diskutere – livet er alt for kort til det”.

Derudover havde Melanie allerede fortalt hende før fødslen, at hun ville kalde hendes søn Matty. ”Jeg håber, at min Matty vil være lige så stor en dreng som din,” sagde Melanie til Anna-Maria. Nå, så kan du ikke sige nej, eller?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse