Anna-Maria Zimmermann: Stor TV drøm brast

Som schlagerstjerne lever Anna-Maria Zimmermann sin drøm. Hun tjener penge med sin musik og har lov til – hvis det ikke var for Corona – at synge og danse foran sine loyale fans. Men der er en drøm om, at Ostwestfälin aldrig vil gå i opfyldelse. Skyld er en ulykke, hun aldrig vil glemme.

Den 24. oktober 2010 var Anna-Maria Zimmermann på vej til en optræden med helikopter med sin manager og en assistent. Helikopteren styrtede ned ved landing i Altenbeken nær Paderborn. Hun fik livstruende indre skader og utallige knuste knogler. En langsigtet konsekvens af ulykken er lammelse af venstre arm.

Anna-Maria Zimmermann: Hun taler om sit store ønske

Men moren til to kunne ikke holdes nede efter dette skæbneslag. Hun lever sin drøm som en succesrig schlagersangerinde og er altid optimistisk og i godt humør. AMZ kan imidlertid ikke opfylde et stort ønske på grund af hendes dramatiske ulykke: deltagelse i “Let’s Dance”.

Anna-Maria Zimmermann: “Det måtte jeg indrømme”

Den 32-årige startede en obligatorisk spørgsmål og svar-session med sine fans på Instagram. En fan ville vide af Anna-Maria, om hun gerne ville have deltaget i “”Let’s Dance””. I sin Instagram-historie svarede hun: ”Jeg havde en prøvesession, og det ville have været min drøm, fordi jeg elsker at danse. Desværre er dette ikke muligt med min arm. Jeg måtte indrømme det for mig selv.”

Men alle som kender Anna-Maria Zimmermann, ved hun ikke lader dette faktum ødelægge hendes gode humør. Vi giver hende 10 point for hendes viljestyrke og hendes sang, den kære Anna-Maria!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse