Anna-Maria Zimmermann: Overraskende adskillelse

I årevis var Anna-Maria Zimmermann og manager Jan Mewes et professionelt drømmepar. Mewes formåede at opbygge Zimmermann i et tæt samarbejdet, til et veletableret brand og har bidraget til sangerens succes i dag. Men ikke kun for Zimmermann var Mewes altid klippen bagved: Bag kulisserne trækker han også i trådene til kunstnere som Heino, Mary Roos og Siegfried & Roy. Derudover designer han hele show koncepter og er arrangør af førsteklasses begivenheder.

Nu, ganske uventet, meddelte Zimmermann, at hun nu vil gå nye veje. “Jeg ser frem til et godt og vellykket samarbejde med dig kære Christine!” Skriver hun på sin facebook-side.

Billede: Anna-Maria Zimmermann Facebook

Vi taler om Christine Knoche-Gaydos. Hun har allerede kunstnere som G.G. Anderson og Steffen Jürgens – og med sit eget agentur har hun for tiden også legendariske Jürgen Drews. Derudover arbejder hun for den kendte kunstnerforening af Uwe Kanthak, hvor hun bl.a. er ansvarlig for Michelle og Maria Voskania. Vi ønsker Christine Knoche-Gaydos stor succes med den nye tilføjelse!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse