Anna-Maria Zimmermann: Lockdown af Gütersloh

Kort før fødslen
Den gravide popsangerinde Anna-Maria Zimmermann rapporterer om nedlukningen i hendes hjemby Gütersloh, og at hun ikke kan have sin mand ved sin side ved fødslen. Det er svære tider for Anna-Maria Zimmermann der er gravid. Snart får hun sit andet barn efter sønnen Matti.

Imidlertid sørger corona-virussen for en mørk tid og efterspørgsel af den solrige stemning hos 31-åringen. Nu er nedlukningen blevet pålagt Anna-Maria Zimmermanns hjemby Gütersloh af NRW-premierminister Armin Laschet.

Før det var der et massivt sygdomsudbrud hos slagteriet Tönnies med op til 1.500 syge ansatte. ”Vi får lige det næste lockdown her i Gütersloh, alle er bange og deprimerede. Men vi vil gøre det godt. Vi har alle intet andet valg! “, Skriver Anna-Maria Zimmermann på sin Facebook-side.

Anna-Maria Zimmermanns hjemby Gütersloh

Ifølge “Tagesschau” betyder nedlukningen i Gütersloh, at der vil blive indført strengere kontakt begrænsninger igen. ”Personer fra en familie eller en husstand eller to personer kan gå sammen offentligt.

Derudover er fritidsaktiviteter midlertidigt ikke tilladt i lukkede rum, udstillinger og museer skal lukke igen. Restauranter og spisesteder kan forblive åbne, men kun for folk fra én husstand. Grilling i parker er forbudt.

Der er ikke nogen “udrejseforbud” for borgere i distriktet. Imidlertid har Bayern allerede udstedt et forbud mod indkvartering for alle i Gütersloh. Dette betyder, at hoteller, pensionater og andre overnatningsfaciliteter i Bayern ikke længere har tilladelse til at modtage gæster fra Gütersloh, ikke engang fra andre kredse med infektioner med høj corona.

Manden Christian er ikke til stede ved fødslen

Men Anna-Maria Zimmermann er plaget af et helt andet problem af coronapandemien. Hun er ved at registrere sig på hospitalet, da hun får at vide, at hendes mand Christian ikke vil være i stand til at ledsage hende under fødslen og forberedelserne.

“Jeg er lidt trist lige nu, fordi jeg bare gerne vil have min mand involveret meget mere i denne graviditetsfase,” siger Anna-Maria Zimmermann.

”Men selvfølgelig forstår jeg også, at det er svært lige nu, at alle bringer deres partner med sig, for på den måde mødes alt for mange mennesker igen. Og alligevel er jeg trist. Men vi vil alle gøre det i gode tider og dårlige.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse