Anna-Maria Zimmermann er frustreret: “Det trækker mig virkelig ned”

Arkiv Foto: MDR/Tom Schulze

Mandag fejrede Anna-Maria Zimmermann sin 32-årsdag. Og ikke kun det: For et par måneder siden fødte hun sit andet barn. Nok grunde til at være lykkelig. Men “AMZ” klarer sig ikke godt. Hun ser tankevækkende ud. Hvad skete der?

Anna-Maria Zimmermann er solskinnet i schlager-verdenen. Hun præsenterer sig altid i godt humør for sine fans, på scenen og på tv. På sidstnævnte platform fik hun lov til at være gæst den 4. december. I “Månedens Schlager” hvor Bernhard Brink fejrede de aktuelt mest populære sange af genren på MDR. Det lyder som en god tid – men udseende er vildledende.

Zimmermanns humør var alt andet end euforisk. “AMZ” viser sine fans på Instagram – hendes blik ser tankevækkende ud. Hun skriver: “Klar i Leipzig ved MDR. Lad os gå hjem ….. og jeg ved ikke hvorfor, men efter disse tv-shows er jeg sååå trist. (…) Du får en smagsprøve på dit job igen, møder mange kunstnerkollegaer, og de har alle det samme triste, tomme blik. “ Hvad mener hun med det? Hvorfor er der tristhed i schlager-verdenen?

Anna-Maria Zimmermann: “Trækker mig virkelig ned”

Årsagen er selvfølgelig Coronaen. Virussen har væltet alle kunstneres planer.

Det er præcis dette, der deprimerer Anna-Maria Zimmermann: “Nu har vi simpelthen været uarbejdsdygtige i 9 måneder, og ingen ved, hvad der vil ske næste gang! (…) Og alligevel er det ikke det samme. I tv-programmerne taler folk om ‘hvad hvis og hvad du havde planlagt’ !!!!! Bare trist og trækker mig virkelig ned. “

Anna-Maria Zimmermann: Er der ikke mere håb?

Anna-Maria giver ikke et særligt optimistisk indtryk af den overordnede situation i sit budskab:

”Vi skal og ønsker at forblive positive, skal arbejde hårdt i baggrunden og fortsætte. Nye sange osv ….. så du er godt positioneret når det starter igen. Men jeg finder det svært ….. virkelig svært. Jeg er stædig og kæmper altid gennem livet … men med et mål. Og dette mål, som vil fortsætte, er bare så utrolig langt væk … hvornår kan vi endelig feste igen? Jeg har brug for det sååååååå meget !!!! “

Ja, og det har vi også brug for! Alligevel tror vi, at dette pandemi snart er overstået.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse