Anna-Maria Zimmermann: Alt om hendes adskillelse

I årevis var Anna-Maria Zimmermann og manager Jan Mewes et professionelt drømmepar. Mewes formåede at opbygge Zimmermann til et veletableret “brand” og bidraget væsentligt til sangerindens succes i dag. Men ikke kun for Zimmermann var Mewes altid klippen: Bag kulisserne trækker han også i trådene for kunstnere som Heino, Mary Roos og Siegfried & Roy. Derudover designer han hele showkoncepter og er arrangøren af førsteklasses begivenheder.

For nogle uger siden, og helt uventet, meddelte Zimmermann, at hun vil gå nye veje fra nu af. “Jeg glæder mig til et godt og vellykket samarbejde med dig kære Christine!”, skriver hun på sin Facebook side.

Vi taler om Christine Knoche-Gaydos. Hun arbejder allerede for kunstnere som G.G. Anderson og Steffen Jürgens – med sit eget agentur ser hun for tiden også legenden Jürgen Drews. Derudover arbejder hun for den kendte kunstnerforening af Uwe Kanthak, hvor hun bl.a. er ansvarlig for Michelle og Maria Voskania. Vi ønsker Christine Knoche-Gaydos stor succes med den nye tilføjelse!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse