Anita Hofmann blev chikaneret af en stalker

Denne historie efterlader dig målløs! Anita Hofmann blev chikaneret af en stalker i årevis. Manden siges at have ønsket hende stor kærlighed endda døden. En domstol har nu dømt den tiltalte. Hvad siger hun om dette mareridt?

Det siges at det er en 42-årig der skulle have chikaneret Anita Hofmann siden 2019. Som “BILD” fortæller, skrev den uddannede murer trusselsbreve til Anita og hendes nye ven Christian. Manden fra Mecklenburg-Vorpommern siges selv at have ønsket sin forlovede død.

Stalker viser anger – retten nedsætter straffen

En domstol i Baden-Württemberg havde i første instans i 2021 idømt den tiltalte 21 måneders fængsel – uden betinget fængsel. Men pludselig kom der en ændring: Ifølge “BILD” undskyldte den sigtede over for Anita Hofmann og hendes Christian på mail. En anger, der tilsyneladende overbeviste retten: Straffen er nu betinget. Desuden skal tiltalte gøre samfundstjeneste.

Anita Hofmann: Hvad siger hun om stalking mareridtet?

Og hvad siger Anita Hofmann om denne frygtelige historie? Hun ønskede ikke at udtale sig til Schlager.de. Forståelig! Anita Hofmann koncentrerer sig i øjeblikket om sit kommende bryllup og vil bestemt ikke tænke på stalkeren et sekund.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse