Anita & Alexandra Hofmann giver håb med et nyt hit

Anita & Alexandra
Billede: Anita & Alexandra Web

Sangen af ​​Anita & Alexandra Hofmann er et funklende lys i stormen, som mange kan følge.

Verden står stille! Især nu, hvor vi jo er isoleret på grund af coronapandemien og ikke længere er i stand til at fejre helligdage, fødselsdage eller bryllupper og ikke længere har lov til at besøge vores pårørende på hospitaler eller plejehjem, så bliver vi opmærksomme på, hvad der virkelig er vigtigt.

Med “Im größten Sturm sind wir das Licht” synger Anita & Alexandra Hofmann imod denne smerte, vores frygt og vores sorg og opfordrer til medfølelse og menneskehed. Kernen i deres bevægende meddelelse er appellen om, at vi i øjeblikket kan og skal være der for hinanden og føle os forenede.

De tog også dette til deres hjerter med denne sang, der blev oprettet i samarbejde med deres fans, fordi de to ikke blot ville behandle deres egne følelser omkring emnet i denne sang, men også mange andre mennesker, der ikke er offentligt og er berørt, og give dem en stemme.

Dette har været imponerende succes. Søstrene opfordrede på de sociale netværk til at indsende ideer, tekstlinjer eller melodier.

 

Mange fans kom i kontakt, lidt efter lidt dukkede der vers og kor op. “Nu er det vores sang sammen,” forklarer Anita og Alexandra stolt og er glade for dette usædvanlige projekt.

At arbejde sammen er et spørgsmål som er tæt på hjertet af de to søstre, der har været frivillige i deres hjemregion i mange år.

Den største storm kan også have en positiv virkning for fremtiden, både i forbindelse med hinanden og i håndteringen af ​​naturen, hvis bevarelse er så eksistentiel for vores overlevelse.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse